Სარჩევი:

Troebelheidsmeter - გადასვლა 7: 5 ნაბიჯი
Troebelheidsmeter - გადასვლა 7: 5 ნაბიჯი

ვიდეო: Troebelheidsmeter - გადასვლა 7: 5 ნაბიჯი

ვიდეო: Troebelheidsmeter - გადასვლა 7: 5 ნაბიჯი
ვიდეო: LabQuest2 troebelheidsmeter 2024, ივლისი
Anonim
Troebelheidsmeter - გროპი 7
Troebelheidsmeter - გროპი 7

კვენტინ კორნელისენი: 4753267 და არონ ლონიჩაკი: 4482492

როგორ ხვდები ტრობილის გაზომვას? Dat gaan wij proberen uit te leggen in deze instructable

ბენოდიდგედენი:

LDR, stroomdraad, krimpkousen in verschillende maten, parfumtester, PVC buis of een ander plastic omhulsel, siliconen kit, messing koppelstuk, zware niet machine, doosje, lat, stappenmotor, bouten, moeren, metalen oplegstukjes, ilem, kleine magneet, tube, Photon, Arduino, powerbank, gereedschap.

ნაბიჯი 1: LDR

LDR
LDR

Verleng de uiteindes van de LDR შეხვდა ბელვპ ვან და სენდერი აპარატს და ოთახის ოთახებში. Gebruik hiervoor een lengte die geschikt is voor de diepte waarover je wilt gaan meten. Doe om de stroomdraden krimpkousjes om mogelijke kortsluiting te voorkomen. LDR- ის გაფრქვევა დაცულია გლაზენების შეძენისას, პარფიუმტერის შემდგომ. პლასტმასის ყველა ელემენტის გამოყენება იყო შესაძლებელი PVC– სგან, რომელიც მიედინება მილის გასწვრივ, რადგან მას აქვს უზარმაზარი კრიმინალი. Aan het uiteinde wordt een messing koppeling aangebracht op het geheel te verzwaren. Het geheel wordt dan geheel gevuld met een siliconen kit om het water dicht te krijgen. მოდით hierbij op dat er geen siliconen in het glazenbuisje terecht komt waar de LDR zich bevindt. Om dit buisje wordt vervolgens ook een krimpkous უზარმაზარი დემოკრატიული უნარი და უნარი უშუალოდ ოპ LDR– ს მიერ. ავან დე ბონკანტ ვან დე კონსტრუქტიულმა სიტყვამ შემაძრწუნა უზარმაზარი დემონსტრირება მოგვიანებით კონსტრუქციის შესახებ. მოდით hierbij op de lengte van het touw.

ნაბიჯი 2: გარსაცმები

გარსაცმები
გარსაცმები

Leeg een geschikt doosje van enige innerlijke compartimenten. Gebruik hiervoor een slijpmachine. Maak het doosje vast aan de lat met behulp van een nietmachine.

ნაბიჯი 3: სტაპენმოტორული და LED

სტაპენმოტორული და LED
სტაპენმოტორული და LED

Maak een geschikt gat in het doosje zodat de aandrijfas van de motor er zonder moeite doorheen kan. Maak de motor vast aan de doos შეხვდა behulp van een bout en een moer. Verleng de drijfas met behulp van een metalen klemstuk. Plaats hier twee ronde metalen oplegstukjes op die gaan dienen als geleiders van het touw. Plak twee oplegstukjes aan de rand van de lat; deze gaan dienen als geleiders van het touw. Plak ook een ijzer plaatje direct onder de spoel; hierop gaat de LED rusten.

გარდა LED განათებისა და განათების სისტემის შესახებ ლიდერი არის პლასტმასის ყველა ღუმელში და მილში. Hieraan არის magneet vastgeplakt.

Maak als laatste een gat in de doos. Hierdoor kan men de kabel van de LED და LDR gaan trekken.

ნაბიჯი 4: Volledige Constructie

ვოლდიჯი კონსტრუქცია
ვოლდიჯი კონსტრუქცია

ეს არის ნებადართული კონსტრუქცია, რომელიც დაფარულია ყველა მათგანისგან, რაც განსხვავდება მათში. Powerbank– ს შეხვდებით, როგორც სტრომკაბელ, ასევე ფოტოგრაფიის საშუალებით. De Photon, Arduino en stappenmotor paneel zijn alle drie voorzichtig in de doos gedaan en zijn klaar om anangesloten te worden.

ნაბიჯი 5: Photon Bekabeling En Code

Photon Bekabeling En კოდი
Photon Bekabeling En კოდი
Photon Bekabeling En კოდი
Photon Bekabeling En კოდი
Photon Bekabeling En კოდი
Photon Bekabeling En კოდი

აქ არის დე ბექაბელინგი. Lange blauwe kabels leiden naar de LED. De lange zwarte kabel leiden naar de LDR. დე არდუინო არის ფოტოგრაფია და ფოტოგრაფია D1 და D2 პინით. De viertal kabels weggaand van de Arduino leiden naar het stuurpaneel van de stappenmotor en uiteindelijk naar de stappen motor zelf. ბენოდიდიდის კოდი ასევე კარგად იცნობს თავს.

გირჩევთ: